2011. május 29., vasárnap

Legédesebb, lepkés Soo Lee ruha miniruha 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft

Legédesebb, Soo Lee pillangós nyári ruci, miniruha, tunika. Spagetti pántos.  Az alján tüllel díszítve.  Több féle képpen is hordhatod. Kis kötője is van, mellyel állíthatsz a hosszán. Nézd meg. Nagyon finom kis puha anyagú- 90 % akril, 10 % wool. Kicsit sztreccses.  Szép állapotú.
Mérete: S/M
Mellbőség:  38-45 cm
Derékbőség:  40-47 cm
Csípőbőség:  42-47 cm
Hossza, hónaljtól mérve:  56 cm + a vállpánt
Ha kettő, vagy annál több terméket vásárolsz Nálam, állom a postaköltséget!
Ha van időd nézd meg a többi termékeimet is, szinte naponta teszek fel újabbakat.
Ha megnyerted a licitet kérlek, hogy 5 napon belül egyenlítsd ki a vételárat.
Sima levélként, utánvételként nem postázok még a vevő kérésére sem. Személyes átadást sajnos nem tudok megoldani, ennek tudatában licitálj. Köszönöm megértésedet.
Fontos információ:
Megkérnék mindenkit, hogy csak akkor licitáljon ha valóban megakarja, és megis tudja venni a terméket.  Sajnos egyre több felhasználó van aki komolytalanul licitálgat, csak játszik a vaterán és a teszveszen, és elveszi mások elől a lehetőséget akik tényleg, komoly vételi szándékkal licitálnak, licitálnának.   
Az aukció zárása után a licit nyertesét mindíg e-mailben értesítem. Ha nem kapsz levelet, azt jelenti, hogy az e-mail címeddel gond lehet. Ha nem kapnál levelet Tőlem, akkor Te jelentkezz a vatera/teszvesz által megadott e-mailcímemen, vagy telefonszámomon.   



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 20:30
. Legédesebb, lepkés Soo Lee ruha miniruha 1 Ft-ról - Jelenlegi ára: 1 Ft